Szállásfoglalási feltételek Házirend szabályzat Szerzői jogok Hasznos tanácsok Linkcsere  
Erdélyi vendégházak
Nagy Lak I. kulcsosház
Nagy Lak II. vendégház
 
HU  |  RO  |  EN
BEMUTATKOZÓ
KÖZVETLEN KÖRNYEZET
UDVAR
ERDÉLYI VENDÉGHÁZAK
VENDÉGHÁZAK TÉLEN
VIRTUÁLIS TÚRA
VIDEÓ BEMUTATÓK
ÁRAJÁNLAT
LAST MINUTE AJÁNLAT
FOGLALTSÁG JELZŐ
GPS KOORDINÁTA
FOTÓALBUM
PROGRAM LEHETŐSÉGEK
"ÁRPÁD HÁZA" CSÁRDA
SZKENNELT VENDÉGKÖNYV
VIRTUÁLIS VENDÉGKÖNYV
KAPCSOLAT
Szállásfoglalási feltételek

Szálláshelyek foglalása:

Előzetesen szállást foglalni e-mailen, vagy telefonon lehet, amit a közösen megegyezett időpontig fenntartunk. Konkrét helyfoglaláskor a foglaló, a szállásdíj összegének a 20%-át, képezi. Nem a bizalmatlanságunkról szeretnénk tanúbizonyságot tenni, csupán arról van szó, hogy az időnként előforduló utolsó perces lemondásokat a minimumra csökkentsük. Az előleget a következő számlaszámok valamelyikére lehet elküldeni:

Bank neve: PATRIA BANK, Agentia Odorheiu Secuiesc
Bank címe: 535600, str. Kossuth Lajos, nr. 23, jud. Harghita
SWIFT: CARP RO22

Számla tulajdonos: NMN Turism SRL

LEJ számla szám: RO14CARP 02110022 2085RO01

EUR számla szám: RO68CARP 02110022 2085EU01

Utaláskor a Román Nemzeti Bank, utalás napján közzétett, Euró - RON középárfolyamát vesszük alapul. Hasonlóképpen járunk el, ha a helyszínen fizetendő hátralék, RON-ban törlesztődik!

Fontos: Hogy azonosítani tudjam mely rendeléshez tartozik a befizetés, átutaláskor a közleményrovatba a foglalás pillanatában megadott AZONOSÍTÓSZÁMOT kérem tüntessék fel.

További megjegyzést a közlemény rovatba nem szükséges beírni! (pl. előleg, foglalás, vendégház neve, periódus, személyek száma, stb.)

Külön megköszönöm, ha az előleg befizetéséről értesítenek! Kérem, őrizzék meg az előleg befizetését tanúsító iratot! Szíves megértésüket előre is köszönöm!

Fontos: A számla kiállításához, mielőbb szíveskedjenek megküldeni a következő adatokat:

1.)
Magán személy: név, személyi igazolvány száma, cím

vagy

Cég: cégnév, adószám, cím

2.)
Levelezési cím, ahová a számlát elküldhetjük!

Szállásfoglalási feltételek:

Az NMN Turism KFT, cím: 535600 Odorheiu Secuiesc, str. Lacatusilor, nr.5/10, jud. Harghita, Romania. Adószám: R 14912007, bejegyzési szám: J19/302/30.09.2002, az Internetes honlapján, a Nagy Lak vendégházak számára reklámtevékenységet folytat.
A szálláshely foglalását e-mailben, vagy telefonon fogadjuk. A visszaigazolásunk után, a Vendég részéről, a szálláshely végleges lefoglalása, a teljes szállásdíj 20%-nak befizetésével történik. A hátralék a helyszínen fizetendő.

Szállásfoglalás visszamondása:

A turnus időpontjától számított, 60 napon kívül történő szállásfoglalás lemondása esetén, a befizetett előleg 75%-át egy későbbi időpontban történő helyfoglalásba beszámítjuk! Amennyiben a szállás lemondás 60 napon belül történik, a befizetett előleg elvesz.

Megkezdett üdülés megszakítása:

A vendégháznál eltöltött napok teljes értékben, fizetendők. A lemondott napokra a vendégház alapárának (Ami 4 főre van kiszámolva!) a fele fizetendő! (max. 3 nap!)

Az NMN Turism KFT felelőssége:

A vendégházak ajánlatait, szolgáltatásait maradéktalanul ismerteti. A lefoglalt szálláshelynél bekövetkező esetleges változásokat a Vendég tudtára hozza. A lefoglalt szálláshelyet a Vendég számára biztosítja.

Az NMN Turism KFT, a Nagy Lak III-VII vendégházak szolgáltatásait az Interneten megjelenő honlapján http://www.erdelyikulcsoshazak.ro teszi a Vendég számára elérhetővé. A honlapon megjelent szolgáltatások valódiságáért garantálunk.

Ha az utazás megkezdése előtt a lefoglalt szálláshely bármely okból fogadóképtelenné vált, vagy szolgáltatásában változás következett be, azt tudatjuk a Vendéggel. A Vendég nem köteles a változásokat elfogadni. A szabad szálláshelyek közül másikat választhat, vagy elállhat az utazás szándékától. Ez esetben a foglalás semmisé vállik, és az előleg teljes összege visszafizetésre kerül.
Nem kérhető kártérítés, ha a vendégház tőle független okok miatt nem tudja biztosítani a vállalt feltételeket (pl. tűzvész, természeti katasztrófa, stb.)

A szálláshelyet a Vendég kitakarítva, rendeltetésszerűen használható állapotban veheti át. A szállásadó a berendezési, felszerelési tárgyak meghibásodása esetén, haladéktalanul gondoskodik azok kijavításáról.
A Vendég, a szálláshelyen esetlegesen okozott kárt a helyszínen köteles rendezi.

A szálláshelyet az érkezés napján legkorábban 15 órától lehet igénybe venni, eltávozáskor 10 óráig kell elhagyni.
A szállásadónak joga van kikötéseit kiegészíteni, erre azonban minden esetben, előre fel kell hívnia a Vendég figyelmét!

Az NMN Turism KFT részéről:                                                                                     Szállásfoglaló részéről:

Nagy Árpád

 


 
Cégbejegyzési okirat, NMN Turism KFT
Cégbejegyzési okirat
turisztika, erdélyi turizmus
Turisztikai szakvégzettség
3 margaréta - minősített vendégház
Minősített szálláshely
 
Kulcsszavak: erdélyi szállások, helyfoglalási feltételek, szálláshelyek foglalása, utazási feltétel, szállás lemondása, Nagy Lak III-VII kulcsosházak, erdélyi utazás, erdélyi turizmus
Szállásfoglalási feltételek
Házirend szabályzat
Szerzői jogok
Hasznos tanácsok
Linkcsere
Bemutatkozó
Közvetlen környezet
Udvar
Erdélyi vendégházak
Vendégházak télen
Virtuális túra
Videó bemutatók
Árajánlat
Last minute ajánlat
Foglaltság jelző
GPS koordináta
Fotóalbum
Program lehetőségek
"Árpád Háza" csárda
Szkennelt vendégkönyv
Virtuális vendégkönyv
Kapcsolat
 
Erdélyi vendégházak
Nagy Lak I. kulcsosház
Nagy Lak II. vendégház